U bent blij met uw Intern Begeleider. Hij verstaat zijn vak en heeft én brengt meerwaarde in uw school. Wat doet u als hij korte of langere tijd niet kan werken?

Als Interim Intern Begeleider waarborg ik de continuïteit en de structuur van de leerlingenzorg op uw school. Ik neem de taken van uw eigen IB’er over en ik zorg, dat de kwaliteit van de Interne Begeleiding op uw school hoog en stabiel blijft.

Dat is goed voor uw leerlingen- en dat ontzorgt u!

 

 

U bent blij met uw Intern Begeleider. Hij verstaat zijn vak en heeft én brengt meerwaarde in uw school. Wat doet u als hij tijd tekort komt om een antwoord te bieden op de vragen van al uw ( zorg) leerlingen?

Ik bied uw Intern Begeleider ‘extra handen’. En hij krijgt meer: overleg en feedback, nieuwe invalshoeken en ondersteuning, een heldere visie en collegiaal vakvrouwschap. Omdat  ‘interim’ meer is dan ‘even invallen’………….

 

 

20140709_144943U bent blij met uw Intern Begeleider. Hij verstaat zijn vak en heeft én brengt meerwaarde in uw school. Wat doet u als u merkt, dat hij tijd of ervaring tekort komt om een grote stap in de ontwikkeling van de zorgstructuur van uw school vorm te geven, te begeleiden of aan te sturen?

Ik ondersteun veranderingsprocessen in uw school, die gericht zijn op de ( verdere) professionalisering van de zorgstructuur. Mijn bijdrage is tweeledig: ik bied een vakkundige, inhoudelijke bijdrage én ik begeleid de interactie en communicatie tussen team en directie.